Wadup reizigers app

Wadup is een online platform dat reizigers de mogelijkheid biedt om persoonlijke ervaringen met elkaar te delen. In tegenstelling tot andere platformen, wordt Wadup door haar gebruikers gestuurd. De community bepaald welke ervaringen een plek bovenaan verdienen. Een ervaring bevat foto’s, een korte en persoonlijke omschrijving en de prijs.

Wadup gebruik je om inspiratie op te doen voor je toekomstige reizen, en om anderen te inspireren met jouw ervaringen. Dit creeërt de community waar alles draait om jouw meest memorabele ervaringen. Hierdoor krijgt dus ook de lokale aanbieder de mogelijkheid zichzelf online te profileren.

In de toekomst kan je met Wadup andere reizigers volgen door hun ervaringen te beleven in de vorm van 360 video’s. Hierdoor kruip je in de huid van de reiziger en ervaar je hun beleving van top tot teen!

De techniek. Wadup is geschreven in Meteor; een Javascript framework dat op de server draait met behulp van Node.JS en aan client-side gebruik maakt van React. De achterliggende database is MongoDB; een NoSQL database.

Verder lezen op wadup.worldOver MeteorJS