d duodeka

Vergadertool Notulen Software

De vergadertool Notulen Software is het eerste echte DUODEKA product. De tool helpt jou met het notuleren tijdens vergaderingen. Gedurende 2018 is de vergadertool ontwikkeld en met behulp van pilot organisaties geperfectioneerd. Onze eigen inzichten in combinatie met die van de pilot organisaties hebben ervoor gezorgd dat de vergadertool afgestemd is op alle wensen van de gebruikers.

Waarom Notulen Software?

Vergaderingen waren voor ons een bron van frustraties. Notuleren met papier is simpelweg vervelend, en Word documenten bieden nou ook niet echt uitkomst. Ook werden actiepunten die op voorgaande vergaderingen werden afgesproken herhaaldelijk vergeten. De grootste frustratie was wellicht dat genomen besluiten niet teruggevonden werden, of dat het terugvinden van beslissingen veel te veel tijd in beslag nam.

Wanneer wij met andere ondernemers spraken over deze problemen, waren deze problemen vaak erg herkenbaar voor hen. Zoekende naar een oplossing kwamen wij erachter dat er nog geen vergadertool op de markt is die voor al onze frustraties een oplossing biedt. Met de ontwikkeling van de tool zijn wij ontzettend blij. Al veel ondernemers besparen, net als ons, ontzettend veel kostbare tijd door gebruik te maken van de vergadertool.

Functionaliteiten van de vergadertool

Ben je geïnteresseerd in alle functionaliteiten van de tool? Dan raden wij aan om een bezoekje te brengen aan de website van Notulen Software, maar onze favoriete functionaliteiten zullen wij kort toelichten.

Ten eerste is een gecentraliseerde online omgeving voor al jouw notulen anno 2019 gewoon onmisbaar. De vergadertool beschikt over een super handige zoekfunctie. Heb jullie enkele maanden geleden een besluit genomen over de sales strategie van jullie product, maar zijn jullie enkele details helemaal vergeten? De zoekfunctie helpt je om in no time alle details terug te vinden. Ook worden de actiepunten die zijn toegewezen aan een genodigde overzichtelijk weergegeven. Heb je een actiepunt afgerond? Dan kun je deze uiteraard afvinken.

“LinQuake gebruikt Notulen software voor alle interne vergaderingen. Voorheen maakten we al onze verslagen in losse tekstbestanden. Door de overstap zijn we veel minder tijd kwijt aan verslaglegging en is de kwaliteit ervan beter. Bovendien heeft iedere deelnemer optimaal inzicht in lopende acties en deadlines. Ik beveel deze oplossing van harte aan.”

Dave van den Akker, Eigenaar LinQuake

Vergaderen als een baas

Wij snappen dat vergaderen maatwerk is. Daarom richten wij de online omgeving volledig in naar wens van de gebruiker. Als jij geïnteresseerd bent in Notulen Software, krijg je uiteraard eerst een online demo. Samen nemen we alle functionaliteiten van de vergadertool door.

Meer informatie over Notulen Software? Of wil je de tool graag uitproberen? Breng een bezoekje aan onze website.