d duodeka

Online juridische dienstverlening

Voor startende ondernemers en het kleinbedrijf is het op orde krijgen van juridische documenten en procedures ontzettend ingewikkeld. Tevens kost dit vaak veel tijd. Juridische zaken uitbesteden is in veel gevallen de oplossing, maar voor startende en kleine bedrijven te duur en niet transparant. Lex, gesteund door VDT Advocaten, vond dat hier een einde aan moest komen. Lex bedacht een manier om ook starters, ZZP’ers en het kleinbedrijf juridische dienstverlening aan te bieden: HalloLex!

De samenwerking

Om de juridische dienstverlening weer wat transparanter en bovenal toegankelijker te maken, heeft Lex samengewerkt met DUODEKA om de juiste manier van online juridische dienstverlening aan te kunnen bieden.

DUODEKA is als venture builder gespecialiseerd in ‘de eerste fase’ van het bouwen van een online business. Het snel realiseren van ‘niets’ naar ‘iets’. Wij hebben een webshop gebouwd waarmee HalloLex startende bedrijven en het kleinbedrijf gepaste contracten en overeenkomsten faciliteert.

Meet Lex

In de webshop van HalloLex kunnen er losse contracten, pakketten en abonnementen worden aangeschaft voor gunstige prijzen. Dit gebeurt met een combinatie van persoonlijk contact, geen verborgen kosten en begrijpelijk taalgebruik. Zo kun jij je focussen op wat er echt toe doet voor jou. Ben je abonnementhouder? Dan kan Lex gewoon even met je meekijken. Jouw juridische adviseur is zo altijd binnen handbereik. Op deze manier werkt HalloLex aan meer transparantie en een toegankelijkere advocatuur.

‘Door het meedenkende team van DUODEKA zijn veel opties aan de website, ten goede van het concept, toegevoegd. Dit met een soepel lopend geheel als gevolg.’

Bas van der Werf ~ HalloLex

De resultaten

  • Een online platform waarmee het mogelijk wordt voor starters om juridische
    gezondheid weer als prioriteit te zien
  • Juridische documenten voor starters
  • Snelle levering, toegankelijke service en transparante lage kosten