d duodeka

Vliegensvlug ontwikkelen met Flystart

Flystart brengt ons vliegensvlug van concept naar realisatie van jouw applicatie. Zie het als een casco oplevering van een huis. De fundering ligt, de muren staan en de ramen zitten erin. Flystart doet dit alles voor jouw applicatie met één druk op de knop. De software kan zowel een webapplicatie, mobiele app als SaaS platform zijn.

Na de casco oplevering moet alleen de User Interface en User Experience nog op maat worden gemaakt naar jouw specifieke wensen.

Flystart zetten we ook in als onderdeel van ons ontwikkelproces. Wil je daar meer over weten? Lees dan meer over onze werkwijze.

 

Voor wie is Flystart interessant?

Voor bedrijven die in no-time van concept naar realisatie van hun applicatie willen. Denk aan investeerders en startups, maar natuurlijk ook als IT leverancier.

Voor bedrijven die in-house applicaties ontwikkelen. Nu kun je sneller en met meer structuur applicaties realiseren waar minder diepgaande development kennis voor benodigd is.

Voor bedrijven die IT oplossingen implementeren. Met Flystart kun je razendsnel prototypen en bij jouw opdrachtgever automatisering middels applicaties realiseren.

Wil je meer (technische) uitleg, lees dan nog even door.

Daarnaast ondersteunt de applicatie koppelingen middels GraphQL, REST, SOAP en zelfs IoT-protocollen.

Flystart genereert deze applicaties op basis van een Entity Relationship Diagram.

Binnen de gestandaardiseerde applicatie-architectuur wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open-source technologieën, waaronder Laravel, GraphQL en React.

Van alle in de applicatie aanwezige gegevensbronnen kunnen gemakkelijk Business Intelligence dashboards worden samengesteld (vergelijkbaar met PowerBI of Tableau).

Voordelen:

 • Gegenereerde architectuur
  • Snelheid en gemak, ook in toekomstige ontwikkelingen
  • Code (quality) standards geïncorporeerd
  • Open source technieken
 • Gegenereerde codebase
  • Code kan ejected worden, customization mogelijk
 • Makkelijk aan te passen en te wijzigen door de tijd heen (in Flystart)