d duodeka

Maatwerk e-learning platform THAR Online

DUODEKA heeft voor THAR een e-learning platform ontwikkeld voor de online scholing van vakmensen. THAR en haar klanten kunnen op het platform cursussen aanmaken, welke onder meer bestaan uit teksten, filmpjes en oefentoetsen. Daarnaast automatiseert het e-learning platform bedrijfsprocessen zoals het uitnodigen en evalueren van cursisten. Na het succesvol doorlopen van een cursus ontvangt de student via het platform een mooi certificaat.

Een unieke samenwerking

In de zoektocht naar een ontwikkelaar van maatwerk software kwam THAR bij ons terecht: een groep jonge software ontwikkelaars met veel ervaring en expertise. Een e-learning platform dat geheel op maat vormgegeven kan worden naar wens van een bedrijf of opleider, dat was de ambitie van THAR. Bovendien was er behoefte aan de automatisering van bedrijfsprocessen. Onze kennis van zowel techniek als business heeft ervoor gezorgd dat de opdracht perfect in ons straatje paste.

‘Het is een unieke samenwerking waarin de krachten van beide bedrijven goed naar voren komen’

Peter van der Aa, THAR

Ontwikkeling Minimum Viable Product

Om optimaal te voldoen aan de behoeften van THAR, was het nodig om ons eerst te verdiepen in hun business. Samen zijn we op zoek gegaan naar de waardepropositie van het e-learning platform. Aan de hand van deze informatie heeft DUODEKA voor THAR een Minimum Viable Product ontwikkeld, om vanuit daar een nieuw platform te gaan ontwikkelen. In kleine stappen wordt het MVP steeds verder ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om de voortgang van cursisten inzichtelijk te maken. Dit is een ontwikkeling die het e-learning platform van THAR echt meerwaarde heeft gegeven. Ook hebben wij bedrijfsprocessen voor THAR geautomatiseerd, denk hierbij aan het uitnodigen en evalueren van cursisten. Door de automatisering van deze processen, die normaliter zeer tijdrovend zijn, bespaart THAR veel tijd.

Samen streven naar ‘nog beter’

DUODEKA en THAR zullen altijd blijven gaan voor nog beter, daarom wordt het e-learning platform nog steeds doorontwikkeld. Wij zullen er altijd snel bij zijn als zich nieuwe kansen voordoen om het platform nog verder te ontwikkelen. Bovendien blijven we altijd klaarstaan voor het team van THAR. Wanneer ze tegen problemen aanlopen met het online platform, zullen wij altijd binnen 24 uur te hulp schieten. Het feit dat wij niet alleen op technisch gebied over veel kennis en kunde beschikken, maar ook passie hebben voor business, is doorslaggevend geweest in de geslaagde ontwikkeling van het nieuwe online platform.

De resultaten voor THAR met de komst van de webapplicatie zijn:

  • Uitbreiding functionaliteiten webapplicatie
  • Tijdsbesparing
  • Professionalisering
  • Niet meer geremd worden in groei