DUODEKA

Venture Building

Naast onze dienstverlening als Digital Transformer hebben wij ook onze eigen producten ontwikkeld. Op deze pagina leggen wij uit wat Venture Building nu precies betekent en waarom het relevant is voor jou als MKB-ondernemer.

“Venture builders are organizations dedicated to systematically producing new companies, which they help grow and succeed.”

Venture builders zijn bedrijven/organisaties die zich toeleggen op het systematisch produceren van nieuwe bedrijven,
die ze helpen groeien en slagen. Venture builders zijn gespecialiseerd in vijf activiteiten:

  1. Identificeren van bedrijfsideeën
  2. Bouwen van teams
  3. Toegang tot kapitaal
  4. Leiding geven
  5. Ondersteunen middels middelen, talent en services


Lees meer over verschillende verdienmodellen

duodeka ventures


Mr. Winston is een horeca kassasysteem bedoeld om de horeca eigenaar te ontlasten en processen te versoepelen. Daarnaast, opereert het (meer en meer) als single point of truth door een koppel-filosofie met boekhoudpakketten, personeelssystemen, reserveringssystemen, hotelsystemen, en andere. Mr. Winston is actief sinds 2016 en draait momenteel bij 100 locaties. Lees meer over Mr. Winston op mrwinston.nl.

Lees meer op mrwinston.nl

Notulen Software is een webapplicatie bedoeld om digitaal vergaderingen voor te bereiden, te notuleren en gericht informatie uit vergaderingen te kunnen opzoeken en filteren. Momenteel is het vooral gericht om interne, repeterende vergaderingen te ondersteunen. In de toekomst zal het ook opereren voor externe bijeenkomsten (kennismakingen, sales gesprekken,etc.).Notulen Software is net uit de pilot fase en de eerste betalende organisaties worden nu aangesloten. Lees meer over Notulen Software op notulensoftware.nl.

Lees meer op notulensoftware.nl

Samen van ‘niets’ naar ‘iets

Heb jij zelf een goed idee voor een Venture; laat het ons weten. Wij houden van ondernemendheid en van ondernemers. Onze kernwaarden zijn dan ook niet voor niets: ambitieus, intelligent en coöperatief.