The Entrepreneurship Event

Woensdag 28 februari vond het Entrepreneurship Event plaats op Tilburg University. DUODEKA en Capgemini verzorgden de Entrepreneurship Challenge, waarbij studenten aan de slag gingen met business cases.

Afgelopen woensdag stond het Entrepreneurship Event op het programma. Het evenement werd georganiseerd door ASSET SBIT en vond plaats aan de Universiteit van Tilburg. Het evenement werd geopend door verschillende spelers: Guus Bakker (Co-founder OppoSuits), Maurits Groen (Co-founder WakaWakaLight en Kipster) en Nathan de groot (Editor de Speld en leider van het debat).

Na afloop van het speakers debate was het tijd voor de Entrepreneurship Challenge. De studenten werden verdeeld over drie groepen, die onder leiding stonden van DUODEKA-oprichters Daan Schoofs, Rik van de Looi en Koen Lavrijssen. Na een korte introductie over DUODEKA en de case waarmee de studenten aan het werk mochten gaan, kon er begonnen worden. Verdeeld in groepjes van 4 a 5 personen gingen de studenten gedreven en fanatiek aan de slag met het Experiment Board. De cases waren gebaseerd op de Tilburgse businesses Beerwulf, On that Ass, Scribbr, Srps.nl en Swapfiets.

Entrepreneurship Event
Entrepreneurship Event Asset


Dion Duimel

Kom je langs voor een kop koffie?