Software kwaliteitscontrole

Ben jij of ken jij iemand die ontzettend veel tijd en geld heeft geïnvesteerd in eigen maatwerk software? Maar ontbreekt het inzicht in de kwaliteit van deze software? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij doen een software kwaliteitscontrole, waarbij wij uitgebreid de kwaliteit van jouw software controleren. Ook nemen wij de toekomstbestendigheid van jouw software onder de loep. Vervolgens leveren we een rapport met analyse en aanbevelingen waarbij zowel op de techniek als op het proces is gelet.

Vraagtekens bij software kwaliteit

Veel bedrijven hebben hun eigen op maat geproduceerde software laten ontwikkelen door een derde partij (niet helemaal duidelijk wat het verschil is tussen maatwerk en standaard software?). Wanneer de software uiteindelijk geleverd wordt, is het voor de opdrachtgever vaak lastig om de kwaliteit van de geleverde software te bepalen. Wanneer dit het geval is, willen wij van DUODEKA jou graag de helpende hand bieden met een software kwaliteitscontrole.

Software kwaliteitscontrole

Software kwaliteitscontrole

We gaan, wanneer jij hier behoefte aan hebt, van start met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking kun jij ons alles vertellen over jouw business, zodat wij hier voldoende inzicht in krijgen. Vervolgens doen wij een uitgebreide controle op de kwaliteit van jouw software. Ook analyseren wij de toekomstbestendigheid van jouw software. Wij kijken hierbij zowel naar de techniek als het proces. DUODEKA bestaat uit jonge technische ondernemers, die over zowel veel kennis van business als van programmeren beschikken. Wij gaan jouw software niet alleen op technische aspecten controleren, maar juist ook vanuit een business-perspectief.

Ook zullen wij rekening houden met zaken als schaalbaarheid, overdraagbaarheid en project management processen. Deze begrippen komen voor jou, in relatie met software, wellicht onduidelijk over. Echter, wij zullen aan jou na onze eerste afspraak duidelijk toelichten wat wij met oog op jouw business belangrijk vinden. Wellicht komen we dan gezamenlijk tot de conclusie dat de schaalbaarheid van jouw software aan verbetering toe is. Dit houdt in dat jouw software, bij de groei van jouw bedrijf, niet meer in staat is om naar wens te functioneren. Vaak wordt er bij het ontwerpen van software te weinig rekening gehouden met de schaalbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw software in de toekomst altijd in staat is de werklast efficiënt te verwerken. Wanneer dit achter de rug is, leveren wij een overzichtelijk en laagdrempelig rapport met analyse en aanbevelingen.

Software kwaliteitscontrole

Verbetering kwaliteit software

Mocht er gezamenlijk tot de conclusie gekomen worden dat de software toe is aan vervanging of innovatie, kun je ons hier ook voor inschakelen. Vanuit een business-first perspectief gaan wij voor jou aan de slag, waarbij wij onszelf altijd blijven afvragen of iets ontwikkeld MOET worden, in plaats van of iets ontwikkeld KAN worden.

Plaats jij ook vraagtekens bij de kwaliteit van jouw software? En heb jij behoefte aan een software kwaliteitscontrole? Neem gerust contact met ons op, dan plannen we samen een vrijblijvende eerste koffie afspraak in!

Naast het doen van software kwaliteitscontroles, kun je ons inschakelen voor al jouw IT-gerelateerde problemen en uitdagingen. DUODEKA treedt bijvoorbeeld op als IT consultant of als ontwikkelaar van maatwerk software.