Case – Personal Protein Webshop

Maatwerk webshop Personal Protein

Personal Protein is een Amsterdamse start-up die zich specialiseert in het leveren van neutrale (niet-gesmaakte) eiwitten. Personal Protein heeft de ambitie om zowel de B2C als de B2B markt te gaan veroveren. DUODEKA heeft voor Personal Protein een maatwerk webshop ontwikkeld waarmee dit doel bereikt moet gaan worden.

De vraag van Personal Protein

Personal Protein produceert al jaren miljoenen kilo’s aan eiwitpoeder voor partijen als Friesland Campina. Om hun business op te schalen wilde het bedrijf ook direct aan consumenten gaan verkopen. Om deze reden was er behoefte aan een maatwerk webshop.

Personal Protein webshop

De Oplossing

Ten eerste zijn alle functionaliteiten die Personal Protein graag wil behouden, verbeteren en toevoegen in kaart gebracht. In samenwerking met de designers van Personal protein is er een maatwerk design gemaakt. Tot slot is het technische ontwerp opgesteld. De gebruiksvriendelijkheid wordt middels deze stappen gewaarborgd. Cyclisch hebben DUODEKA en Personal Protein naar het eindresultaat toegewerkt.

Ontwikkeling & transformatie bedrijfmodel

Met de nieuwe maatwerk webshop kan Personal Protein grote stappen zetten in het verwezenlijken van hun ambitie om de B2C en B2B te veroveren.