d duodeka

Over duodeka

Over duodeka

Duodeka zet zich in om ondernemers te helpen bij het creëren, ontwikkelen en opschalen van nieuwe digitale bedrijven.

Duodeka is een initiatief van Tilburgse IT ondernemers die in 2016 de krachten hebben gebundeld. Onze gezamenlijke passie voor ondernemen en IT bracht ons bij elkaar. Nu zijn we elke dag bezig met digitaal ondernemerschap.
Als Venture Builder hebben wij een shared service center waaruit digitale bedrijven services kunnen putten. Denk natuurlijk aan software ontwikkeling, maar ook aan methoden en technieken om bedrijfsideeën te valideren en verfijnen en om snel aan de slag te gaan met je eerste marketing.
If you can dream, you can realize freedom 🤙

Lees meer over Venture Building

Team

Avatar

Daan
Schoofs

Avatar

David
Schulpen

Avatar

Dion
Duimel

Avatar

DuoDuck

Avatar

Jorn
van der Wal

Avatar

Koen
Lavrijssen

Avatar

Rik
van de Looi

Avatar

Sven
Zahharov

Avatar

Vic
Verberne

DUODEKA Hall of Fame

Karlijn de Bont Dit semester ben ik begonnen aan een leerzame afstudeerstage bij DUODEKA. DUODEKA geeft mij de vrijheid om mezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing. Hierin mag ik zelf met ideeën komen en wordt ik tegelijkertijd goed begeleid. Ik kijk uit naar de resultaten die ik zowel voor DOUDEKA kan bereiken als voor mezelf.
09:48 pm
Bas van Dinther Ik ben dit semester begonnen aan een leuke en uitdagende stage bij DUODEKA. Hier krijg ik de kans mijzelf te ontwikkelen tot een professionele developer door te werken met professionals, de nieuwste tools en laatste technieken.
09:48 pm
Jens Gielen Naast een toffe stage heeft DUODEKA mij de mogelijkheden gegeven om zelf te ondernemen. Als je wilt werken, leren en groeien als developer maar ook als persoon ben je hier aan het juiste adres.
09:48 pm
David Schulpen DUODEKA heeft mij de kans geboden om naast mijn studie werkervaring op te doen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Na mijn stage ben ik bij DUODEKA aan de slag gegaan als marketing specialist.
09:48 pm
Thijs de Jong Vertrouwen en de kans krijgen om te ontwikkelen, dat zit bij DUODEKA wel goed!
09:48 pm

Type profielen

Type profielen waar we altijd graag mee in contact komen

Development

  • Junior, medior en senior.
  • Frontend, full-stack en backend.
  • PHP / JavaScript (Laravel, Meteor, React, Vue.js, GraphQL).

Online Marketing

  • Junior, medior en senior.
  • Online advertising (SEO/SEA)
  • Social ads en content marketing.

Venture lead

  • Ondernemerschap
  • Ondernemers die een eigen venture willen runnen.
  • PHP / JavaScript (Laravel, Meteor, React, Vue.js, GraphQL).
Stuur jouw motivatie en CV naar daan@duodeka.nl. Vervolgens hoor jij of je wordt uitgenodigd voor een eerste ronde. Kom je die door, dan plannen we een meeloopdag zodat jij ook ons team kan leren kennen.