DUODEKA

Hi, wij zijn DUODEKA

Wij ontwikkelen digitale concepten: Van idee naar realisatie.

Digitale Transformatie

1. Wens om te groeien

Wil jij een nieuwe of huidige markt betreden met een digitaal product? Of wil je jouw diensten aanbieden via een platform?

2. Toekomst analyse

Software toekomstbestendig ontwikkelen is dé uitdaging. Daarom besteden we vooraf genoeg tijd om je toekomstwensen in kaart te brengen.

3. Blauwdruk

Om van idee tot product te komen maken we eerst een blauwdruk. Dit is het fundament waarop jouw product gebouwd zal worden.

4. Snelle 1e oplevering

In sprints van 80 uur werken we naar de eerste versie toe (MVP). Samen met de product owner (u) vullen we iedere sprint met nieuwe features. Door agile te werken is het mogelijk om tijdens het proces veranderingen aan te brengen.

5. Doorontwikkeling

Software is nooit af. Daarom blijven we bezig met doorontwikkelen om nieuwe features toe te voegen en bestaande features te verbeteren. Indien nodig, wordt de intensiteit opgevoerd om snel door te pakken.

6. Partnership

Wij blijven betrokken zoals je verwacht van een business partner. Ook helpen wij je bij het meten van de fit tussen IT en Business, het opzetten van een in-house development team of het benutten van nieuwe bedrijfskansen.

Onze mensen

Avatar
Daan
Schoofs
Daan Schoofs
 • Director @ DUODEKA
 • Strategie
 • Acquisitie
Daan Schoofs
Avatar
David
Schulpen
David Schulpen
 • Online Marketing
 • Communicatie
 • Copywriting
David Schulpen
Avatar
Dion
Duimel
Dion Duimel
 • Director @ DUODEKA
 • Sales @ NotulenSoftware
 • UX/UI development
Dion Duimel
Avatar
Emiel
Popelier
Emiel Popelier
 • PHP
 • JavaScript
 • React
Emiel Popelier
Avatar
Joey
Maas
Joey Maas
 • PHP & JS developer
Joey Maas
Avatar
Koen
Lavrijssen
Koen Lavrijssen
 • Director @ DUODEKA
 • Director @ Mr. Winston
 • Project Manager

Koen Lavrijssen
Avatar
Rik
van de Looi
Rik van de Looi
 • Director @ DUODEKA
 • Project Manager
 • Lead Dev
Rik van de Looi
Avatar
Sven
Zahharov
Sven Zahharov
 • PHP & JS developer
Sven Zahharov
Avatar
Thijs
de Jong
Thijs de Jong
 • PHP & JS developer
Thijs de Jong
Avatar
Wesley
van Bergen
Wesley van Bergen
 • Commercial Director @ Mr. Winston
Wesley van Bergen

Ons verhaal

DUODEKA is een initiatief van Tilburgse IT ondernemers. In 2015 hebben wij onze krachten gebundeld.

Onze gezamenlijke passies voor ondernemen en IT hebben ons samengebracht. Vanuit de zolderkamer is er een informeel samenwerkingsverband gestart. Niet veel later was ons eerste kantoor aan de prof. Verbernelaan een feit.

Na anderhalf jaar gewerkt te hebben aan de prof. Verbernelaan is de volgende stap genomen: een kantoor in het prachtige Nwe Faxx in het centrum van Tilburg. Wij hebben al vele projecten mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers, hier zijn wij ontzettend trots op. Ook ons team is flink gegroeid, net als onze dochterondernemingen: Mr. Winston, Young IT Group en NotulenSoftware.

1. Business & IT

Jij wilt meer. Meer business en meer winst. Wij zien IT als middel om dit te bewerkstelligen. Hiervoor is het belangrijk dat de programmeurs goed begrijpen wat er gevraagd wordt en waarom dit gevraagd wordt. Laat dat nu net onze kracht zijn: wij verdiepen ons in je business en denken met je mee.

2. Passend advies

Jij hebt een probleem, en daarbij een oplossing in je hoofd. In de vertaalslag van Business naar IT worden nog wel eens fouten gemaakt. Vertel ons je probleem, dan adviseren wij jou over de best mogelijke oplossing binnen jouw budget. Er zijn al tig bestaande oplossingen waar je gebruik van kunt maken, alleen ken jij die vaak (nog) niet.

3. Door data gedreven

Eerst valideren en testen, daarna pas uitwerken. Dat is het uitgangspunt. Samen met jou werken we toe naar jouw minimum viable product (MVP). Zo kan je goedkoop en snel feedback ophalen uit de markt voordat er meer in wordt geïnvesteerd.

4. Gebruikers staan centraal

Bij het ontwikkelen van IT horen gebruikers centraal te staan. Zij moeten ten slotte gaan werken met het product. Daarom doen we graag (UX/UI) onderzoek bij de doelgroep. Daarbij houden we sterk rekening met jouw bedrijfsstrategie, bedrijfsmiddelen en doelstellingen.

5. Ontwikkeling is co-creatie

Om een visie te vertalen in software moet er eerst geïnterpreteerd worden. Wij maken die vertaalslag voor je. Daarbij betrekken wij je in het volledige ontwikkelproces. Zo leer je meer over IT en krijg je een beter gevoel bij de eindeloze mogelijkheden van jouw software.

6. Jouw droom is ons vertrekpunt

Om te weten hoe een fundament gelegd moet worden, moeten we weten wat er in de toekomst moet komen te staan. Daarom staan we uitgebreid stil bij je toekomstbeeld. Zo weten we zeker dat de software uitbreidbaar & schaalbaar blijft.

Werken Bij

DUODEKA Hall of Fame

Karlijn de Bont Dit semester ben ik begonnen aan een leerzame afstudeerstage bij DUODEKA. DUODEKA geeft mij de vrijheid om mezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing. Hierin mag ik zelf met ideeën komen en wordt ik tegelijkertijd goed begeleid. Ik kijk uit naar de resultaten die ik zowel voor DOUDEKA kan bereiken als voor mezelf.
05:52 am
Bas van Dinther Ik ben dit semester begonnen aan een leuke en uitdagende stage bij DUODEKA. Hier krijg ik de kans mijzelf te ontwikkelen tot een professionele developer door te werken met professionals, de nieuwste tools en laatste technieken.
05:52 am
Jens Gielen Naast een toffe stage heeft DUODEKA mij de mogelijkheden gegeven om zelf te ondernemen. Als je wilt werken, leren en groeien als developer maar ook als persoon ben je hier aan het juiste adres.
05:52 am
David Schulpen DUODEKA heeft mij de kans geboden om naast mijn studie werkervaring op te doen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Na mijn stage ben ik bij DUODEKA aan de slag gegaan als marketing specialist.
05:52 am
Thijs de Jong Vertrouwen en de kans krijgen om te ontwikkelen, dat zit bij DUODEKA wel goed!
05:52 am

Interesse?

Stuur ons een berichtje en kom vrijblijvend eens kennismaken met ons team!