Online urenregistratie & planning voor jouw bedrijf.

Gebruiksvriendelijke en kosteloze software die het management meer inzicht geeft in praktische en administratieve zaken, het klinkt haast te mooi om waar te zijn. De DUODEKA coöperatie heeft met steun van haar Backbone studenten een plannings- en urenregistratiesysteem ontwikkeld, waar ook jouw bedrijf gebruik van kan en mag maken.

Al sinds de oprichting van de DUODEKA coöperatie bestaat er behoefte aan een systeem om arbeidsuren te kunnen bijhouden en meer inzicht te krijgen in de taken van het management. Het systeem dat eerst werd gebruikt door DUODEKA voldeed niet meer aan de vraag. Een groeiend aantal werknemers en de behoefte aan meer inzicht zorgden voor een verlangen naar een beter systeem. Kortom, er moest een systeem ontwikkeld worden om meer inzicht te krijgen in praktische en administratieve zaken. Denk hierbij aan zaken als welke taken vergen de meeste tijd? of welke uren zijn declarabel?

De vraag naar een nieuw systeem is neergelegd bij de studenten van onze Backbone opleiding. De Backboners zijn aan de slag gegaan met de case en zijn met een oplossing gekomen: samen hebben zij Replan ontwikkeld. Replan is niet alleen technisch uitmuntend, maar sluit ook perfect aan op onze bedrijfsprocessen. Een bijkomstig voordeel is dat Replan kosteloos gebruikt kan worden, hetgeen op lange termijn kostenbesparing oplevert. Bovendien is Replan gestandaardiseerd, zodat het ook bij jouw bedrijf ingezet kan worden.

Ben jij benieuwd naar Replan? Dan hebben wij een demo voor jou beschikbaar. Neem een kijkje op replan.duodeka.nl! Heb jij ook interesse in het krijgen van meer inzicht in jouw werknemers? En zou jij graag helemaal gratis gebruik willen maken van Replan? Neem dan contact met ons op!