d duodeka

Je bent niet de enige..

Je hebt een idee. Voor een online business, een digitaal product, online platform of app. Maar is je idee wel valide? En durf je het aan stappen te gaan zetten? Ook wij vonden de stap naar het ondernemerschap niet makkelijk hoor. Het is een grote en vaak ook wel een beetje een enge stap. Wanneer wij nieuwe business modellen uitrollen, dan blijft dit tot op de dag van vandaag altijd een beetje spannend. Echter, de eerste stap naar het benutten van nieuwe kansen is je over je angst heen zetten.

Hoe je dat doet? Juist, met deze kennisreeks. Deze kennisreeks neemt je mee in het valideren van jouw bedrijfsidee. Want er zijn gelukkig genoeg manieren om te testen of jouw idee nu echt zo fantastisch is. Wanneer je de stappen in deze kennisreeks doorloopt, dan weet je zeker of de markt zit te wachten op jouw bedrijfsidee. Als dit het geval is, dan gaan alle deuren naar het ondernemerschap voor jou open.

“De tips van Duodeka hebben me echt geholpen om in de juiste mindset te komen.”
David Schulpen - 24, Tilburg
Online Marketeer
 
“Leerzame en duidelijke begeleiding door het idee validatieproces. Binnen een aantal dagen kun je het idee valideren en weet je wat je daar vervolgens mee kunt gaan doen.”
Bas van Dinther - 24, Tilburg
Eigenaar Baspa development
“Het valideren van je bedrijfsidee is een cruciale stap, die veel te vaak wordt overgeslagen of niet goed wordt gedaan. Daarom zou ik deze kennisreeks zeker aanraden aan ondernemers to-be.”
Koen Lavrijssen - 29, Tilburg
Eigenaar Mr. Wiston