Mr. Winston wint BESI award!

Op maandag 4 september, vond de officiële opening van het academisch jaar plaats op de Universiteit van Tilburg. Het jaarlijkse event had als thema ‘Taking responsibility in a connected World’. Medewerkers en studenten van de universiteit spelen hierin een belangrijke rol. Daarom zijn er drie student ondernemingen genomineerd voor de Best Entrepreneurial Student Initiative (BESI award): Mr. Winston, Plennid en SB Supply.

Winnaar

Dit jaar is Koen Lavrijssen de gelukkige winnaar! Met zijn bedrijf, Mr. Winston, streeft Koen ernaar om de horecaondernemer te helpen bij het verzorgen van de best mogelijke gastervaring. Tevens maakt Mr. Winston het dagelijks leven van de horecaondernemer een stuk gemakkelijker! Er is namelijk enorm veel ruimte voor verbetering wat betreft de gastervaring. Dat is de reden waarom Koen en Wouter van Ooijen tijdens hun studie zijn begonnen met het ontwikkelen van Mr. Winston: Een kassasysteem voor de horeca, door de horeca. Het kassasysteem zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen een horecaonderneming en dat uw biertje met een mooie schuimkraag wordt geserveerd.

Door de diepgaande marktkennis, technische vaardigheden en het continu doorontwikkelen van de software, hebben Koen en Wouter inmiddels een prachtig systeem gebouwd waar iedereen in de horeca van kan profiteren.

Want Mr. Winston is:

  • Flexibel
  • Slim en simpel
  • Overzichtelijk
  • Veilig, in de cloud
  • Goedkoop
  • Intuïtief
  • Volledig mobiel

Werking van Mr. Winston

De kassa fungeert als het ware als een extra, digitaal personeelslid op de werkvloer. Mr. Winston stroomlijnt informatie voor het personeel, de manager en de eigenaar. Zo zijn bedrijfsresultaten direct, en op afstand, inzichtelijk in de vorm van bedrijfsrapportages. Ook ontvangt het personeel notificaties op de portable handheld (uw eigen mobiele telefoon) zodra klanten mogelijk service wensen. Mr. Winston helpt ook bij het uitvoeren van overige operationele taken zoals het prepareren van bestellingen, zowel aan de bar als in de keuken. Doordat het systeem zo flexibel is, is het toepasbaar in alle type horeca ondernemingen.

Toekomst

Mr. Winston gelooft er heilig in dat kassasystemen nooit af zijn. Mr. Winston zal daarom blijven innoveren op het gebied van digitale gastvrijheid in de horeca.

Resellers (partners)

Om het groeiende aantal klanten bij te benen zijn Koen en Wouter op zoek naar partners door het hele land. Bent of kent u een bedrijf dat netwerken en/of apparatuur installeert én enige affiniteit met de horeca heeft? Neem dan contact met ons om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Ontdek meer op mrwinston.nl

Daan Schoofs

Kom je langs voor een kop koffie?