Maak kennis met Joey.

DUODEKA is hard aan het groeien. Dit heeft zich de afgelopen tijd niet alleen vertaald in een nieuw kantoor, maar ook in een aantal nieuwe medewerkers. Vandaag introduceren wij  Joey aan jullie!

Wie is Joey?

Joey: Ik ben Joey Maas, geboren in 1997 en woonachtig in Den Bosch. Mijn hobby’s zijn gamen en vrijwel alles wat met technologie te maken heeft. Ik blijf altijd op de hoogte van al het laatste nieuws op het gebied van programmeren, Artificial Intelligence en robotica. Ook geef ik graag zwemles.

Wat doe je bij DUODEKA?

Joey: Bij DUODEKA ben ik dagelijks bezig met programmeren. Net als Rik, Koen en Wouter ben ik bezig met het maken van applicaties en het aanpassen van de functionaliteiten van de gebouwde applicaties.

Waarom DUODEKA?

Joey: Vanuit het UWV ben ik in contact gekomen met DUODEKA. Eerst moest ik een proefperiode van één maand doorlopen. Tijdens de proefperiode heb ik ondervonden dat ze hier een duidelijke structuur hebben en er een fijne sfeer heerst op kantoor. DUODEKA was ook tevreden met mij en heeft mij een contract aangeboden. Over het tekenen van het contract heb ik uiteraard geen seconde getwijfeld.

Wat hoop je te bereiken bij DUODEKA?

Joey: Mezelf zo veel mogelijk ontwikkelen. Zo hoop ik beter te worden in plannen en een echte zelfstandige programmeur te worden. Ook wil ik steeds nieuwe informatie tot mij nemen en mijn kennis vergroten.

Nader kennismaken met Joey? Kom eens langs op onze altijd gezellige VrijMiBo!