DUODEKA is hard aan het groeien. Dit heeft zich de afgelopen tijd niet alleen vertaald in een nieuw kantoor, maar ook in een aantal nieuwe medewerkers. Vandaag introduceren wij David en Joey aan jullie!

Wie zijn David en Joey?

David: Mijn naam is David Schulpen, ik ben negentien jaar en studeer Communicatie & Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Doordeweeks ben ik woonachtig op kamers in Tilburg, in het weekend ben ik meestal in mijn geboorteplaats Sittard. Binnen mijn opleiding volg ik de specialisatie Bedrijfscommunicatie- en Digitale Media, zo hoop ik mijzelf klaar te stomen voor een carrière in de marketing. Ook ben ik fanatiek voetbalsupporter en schrijf hierover op In de Hekken.

Joey: Ik ben Joey Maas, geboren in 1997 en woonachtig in Den Bosch. Mijn hobby’s zijn gamen en vrijwel alles wat met technologie te maken heeft. Ik blijf altijd op de hoogte van al het laatste nieuws op het gebied van programmeren, Artificial Intelligence en robotica. Ook geef ik graag zwemles.

Wat doen jullie bij DUODEKA?

David: Sinds ongeveer twee maanden geleden loop ik stage als (online) marketeer bij DUODEKA. Dagelijks ben ik bezig met het bijhouden van de Sociale Media kanalen, het schrijven van blogs, website teksten en nieuwsbrieven, Google Analytics, SEO en probeer ik DUODEKA onder de aandacht te brengen in de media.

Joey: Bij DUODEKA ben ik dagelijks bezig met programmeren. Net als Rik, Koen en Wouter ben ik bezig met het maken van applicaties en het aanpassen van de functionaliteiten van de gebouwde applicaties.

Waarom DUODEKA?

David: Om mezelf naast mijn opleiding in de praktijk te ontwikkelen ben ik op eigen initiatief op zoek naar een stageplaats gegaan. Na oorspronkelijk gesolliciteerd te hebben bij Bobmail, bracht Bob van Bobmail mij in contact met de mannen van DUODEKA. Bij DUODEKA waren ze op zoek naar een stagiair (online) marketing. Deze taak vul ik sinds eind januari in. DUODEKA is een fris bedrijf waarvan het management volledig bestaat uit jonge ondernemers. Ik krijg veel vrijheid, maar wordt ook gestuurd waar nodig. In deze omgeving kan ik mezelf ideaal ontwikkelen!

Joey: Vanuit het UWV ben ik in contact gekomen met DUODEKA. Eerst moest ik een proefperiode van één maand doorlopen. Tijdens de proefperiode heb ik ondervonden dat ze hier een duidelijke structuur hebben en er een fijne sfeer heerst op kantoor. DUODEKA was ook tevreden met mij en heeft mij een contract aangeboden. Over het tekenen van het contract heb ik uiteraard geen seconde getwijfeld.

Wat hoop je te bereiken bij DUODEKA?

David: In de eerste plaats hoop ik de komende zes maanden te gaan knallen op het gebied van (online) marketing. Na afloop van deze zes maanden zullen we zien wat de toekomst brengt.

Joey: Mezelf zo veel mogelijk ontwikkelen. Zo hoop ik beter te worden in plannen en een echte zelfstandige programmeur te worden. Ook wil ik steeds nieuwe informatie tot mij nemen en mijn kennis vergroten.

Nader kennismaken met David en Joey? Kom eens langs op onze altijd gezellige VrijMiBo!

More content about Digital Transformation & Venture Building?Want to read more? Click one of the #tags

#Cases #Digitale Transformatie #DUODEKA #Venture Building