d duodeka

Ask yourself if what you are doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow

 

Maar ik weet zo weinig van software…

Jij hebt een fantastisch idee voor een digitaal product, platform of app. Je hebt het zelfs al gevalideerd tijdens je marktonderzoek. Nu is het tijd voor de volgende stap: je bedrijfsidee realiteit laten worden, door te starten met de ontwikkeling. Er is alleen een probleem, je weet niet zo veel over softwareontwikkeling…

Dat is begrijpelijk, want softwareontwikkeling is een ‘ingewikkeld’ vakgebied als je er nooit mee bezig bent geweest. Wel is het cruciaal dat je met een partij in zee gaat die echt aan je wensen kan voldoen. Om jou alvast een handje te helpen met kennismaken met de ‘software-wereld’ hebben wij deze gratis kennisreeks ontwikkeld. Wanneer je deze kennisreeks doorloopt worden de keuzes waar je voor komt te staan hopelijk al een stukje makkelijker.

“Deze kennisreeks heeft me wegwijs gemaakt in het ingewikkelde proces van softwareontwikkeling.”
Wouter Aarts - 30 jaar, Den Bosch
Co-founder RecruitingFriends
“Ondanks dat ik al veel weet van software, heeft deze kennisreeks echt waarde voor mij gehad”
Martin Smits, Tilburg
Associate professor Tilburg University
“Bij het maken van software-gerelateerde keuzes in het ontwikkelproces van de software van mijn kassasysteem, heb ik erg veel gehad aan deze informatieve kennisreeks!”
Marijke Buylinckx - 41 jaar, Tilburg
Founder ShowFigures

Onze missie met deze kennisreeks..

Wij weten hoe moeilijk de keuzes zijn die je moet gaan maken tijdens het proces van softwareontwikkeling. Daarom willen wij handvatten bieden om mee aan de slag te gaan. Als je te werk gaat volgens de methoden in deze kennisreeks, dan weet je een stuk beter wat jij wilt en nodig hebt.

Deel 1: Breng je wensen goed in kaart

Deel 2: De MoSCoW-methode

Deel 3: Aan de slag met visualiseren

Deel 4: Technische afwegingen

Klaar om jouw droom werkelijkheid te maken?

Schrijf je gratis in voor deze kennisreeks. Zo kun jij straks gegronde keuzes gaan maken op het gebied van softwareontwikkeling. Zet de volgende stap naar het realiseren van jouw droom!