d

Ask yourself if what you are doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow

 

Maar ik weet zo weinig van software…

Jij hebt een fantastisch idee voor een digitaal product, platform of app. Je hebt het zelfs al gevalideerd tijdens je marktonderzoek. Nu is het tijd voor de volgende stap: je bedrijfsidee realiteit laten worden, door te starten met de ontwikkeling. Er is alleen een probleem, je weet niet zo veel over softwareontwikkeling…

Dat is begrijpelijk, want softwareontwikkeling is een ‘ingewikkeld’ vakgebied als je er nooit mee bezig bent geweest. Wel is het cruciaal dat je met een partij in zee gaat die echt aan je wensen kan voldoen. Om jou alvast een handje te helpen met kennismaken met de ‘software-wereld’ hebben wij deze gratis kennisreeks ontwikkeld. Wanneer je deze kennisreeks doorloopt worden de keuzes waar je voor komt te staan hopelijk al een stukje makkelijker.

“De kennisreeks heeft me echt geholpen om in de juiste mindset te komen en met de opdrachten kon ik direct zelf aan de slag.”

David Schulpen - 24, Tilburg
Online Marketeer
 

“Leerzame en duidelijke begeleiding door het idee validatieproces. Binnen een aantal dagen kun je het idee valideren en weet je wat je daar vervolgens mee kunt gaan doen.”

Bas van Dinther - 24, Tilburg
Eigenar Baspa development

“Het valideren van je bedrijfsidee is een cruciale stap, die veel te vaak wordt overgeslagen of niet goed wordt gedaan. Daarom zou ik deze kennisreeks zeker aanraden aan ondernemers to-be.”

Koen Lavrijssen - 29, Tilburg
Eigenaar Mr. Wiston

Onze missie met deze kennisreeks..

Wij weten hoe moeilijk de keuzes zijn die je moet gaan maken tijdens het proces van softwareontwikkeling. Daarom willen wij handvatten bieden om mee aan de slag te gaan. Als je te werk gaat volgens de methoden in deze kennisreeks, dan weet je een stuk beter wat jij wilt en nodig hebt.

Deel 1: Breng je wensen goed in kaart

Deel 2: De MoSCoW-methode

Deel 3: Aan de slag met visualiseren

Deel 4: Technische afwegingen

Klaar om jouw droom werkelijkheid te maken?

Schrijf je gratis in voor deze kennisreeks. Zo kun jij straks gegronde keuzes gaan maken op het gebied van softwareontwikkeling. Zet de volgende stap naar het realiseren van jouw droom!