d duodeka

Ask yourself if what you are doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow


Je bent niet de enige..

Je hebt een idee. Voor een online business, een digitaal product, online platform of app. Maar is je idee wel valide? En durf je het aan stappen te gaan zetten? Ook wij vonden de stap naar het ondernemerschap niet makkelijk hoor. Het is een grote en vaak ook wel een beetje een enge stap. Wanneer wij nieuwe business modellen uitrollen, dan blijft dit tot op de dag van vandaag altijd een beetje spannend. Echter, de eerste stap naar het benutten van nieuwe kansen is je over je angst heen zetten.

Hoe je dat doet? Juist, met deze kennisreeks. Deze kennisreeks neemt je mee in het valideren van jouw bedrijfsidee. Want er zijn gelukkig genoeg manieren om te testen of jouw idee nu echt zo fantastisch is. Wanneer je de stappen in deze kennisreeks doorloopt, dan weet je zeker of de markt zit te wachten op jouw bedrijfsidee. Als dit het geval is, dan gaan alle deuren naar het ondernemerschap voor jou open.

“De kennisreeks heeft me echt geholpen om in de juiste mindset te komen en met de opdrachten kon ik direct zelf aan de slag.”
David Schulpen - 24, Tilburg
Online Marketeer
 
“Leerzame en duidelijke begeleiding door het idee validatieproces. Binnen een aantal dagen kun je het idee valideren en weet je wat je daar vervolgens mee kunt gaan doen.”
Bas van Dinther - 24, Tilburg
Eigenaar Baspa development
“Het valideren van je bedrijfsidee is een cruciale stap, die veel te vaak wordt overgeslagen of niet goed wordt gedaan. Daarom zou ik deze kennisreeks zeker aanraden aan ondernemers to-be.”
Koen Lavrijssen - 29, Tilburg
Eigenaar Mr. Wiston

Onze missie met deze kennisreeks..

Wij weten hoe moeilijk de eerste stap naar het ontwikkelen van een bedrijfsidee kan zijn. Daarom willen wij handvatten bieden om mee aan de slag te gaan. Als je te werk gaat volgens de methoden in deze kennisreeks, dan weet je zeker of je wel of niet aan de slag kunt gaan met jouw bedrijfsidee. Wij vinden het zonde als geweldige bedrijfsideeën in de prullenbak belanden, daarom hebben wij besloten deze kennisreeks gratis weg te geven.

De kennisreeks is zo opgezet dat je zonder budget direct met je eindklant in contact komt en kan toetsen of jouw idee daadwerkelijk een business kan worden. Op basis van gangbare modellen en theorieën ga je in vier stappen de diepte in en steeds concreter aan de slag.

Deel 1: Een stukje achtergrond

Deel 2: Conceptvorming en eerste validatie

Deel 3: Validatie Tests

Deel 4: Van validatie naar échte business

Klaar om jouw nieuwe bedrijfsidee te valideren?

Schrijf je gratis in voor deze kennisreeks. Zet concrete stappen om jouw bedrijfsidee te valideren. Krijg inzichten om je idee te verfijnen,bespaar budget en bouw een proof of concept van je bedrijf die werkt. Je bedrijfsidee valideren is een overzichtelijke kennisreeks die direct in de praktijk toepasbaar is.