Diensten

Omdat wij verstand hebben van business én techniek, zijn wij goed in staat om jou te ontzorgen op het gebied van IT. Eén partner die het geheel overziet en je van continue advies kan voorzien. In een aantal dingen zijn we zelf goed, voor al het andere hebben we een uitgebreid partnernetwerk dat wij inschakelen en overzien.

Business and IT Consultancy

Tegenwoordig bestaan er 1001 tools waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken. Om tot de beste oplossing te komen, onderzoeken we eerst of er überhaupt wel iets nieuws ontwikkeld moet worden. Of we maken een kritische analyse van je huidige software en processen.

Building Software

Bij DUODEKA communiceer je direct met programmeurs die oog voor techniek, maar vooral voor jouw business hebben. Met onze maatwerk software digitaliseren we jouw bedrijfsprocessen en verbeteren de resultaten.

UX Consultancy

Bij het maken van (online) producten is het belangrijk om te snappen hoe gebruikers denken en welke doelen zij voor ogen hebben bij het gebruiken van bijvoorbeeld een systeem of applicatie. Wij helpen u bij het analyseren van de eindgebruikers om vervolgens de interface te verbeteren.

Programmeur opleiding

DUODEKA heeft binnen het dochterbedrijf Backbone Works een eigen in-house opleiding ontwikkeld die zich focust op de opleiding en ontwikkeling van commerciële developers. In vier maanden brengen wij developers naar een hoger technisch niveau, maar brengen we vooral ook kennis en ervaring bij omtrent sociale vaardigheden, commercieel programmeren en leiderschap.

Software maatwerk

Websites

Professionele WordPress websites op maat en binnen uw budget. Onze websites werken perfect op alle mobiele apparaten. Goed vindbaar op Google en gemakkelijk door u zelf aan te passen.

Venture Accelerator

DUODEKA is een ondernemerscoöperatie die haar eigen labels uitrolt. Dit doen we vanuit DUODEKA, maar we werken juist ook graag samen met andere ondernemers. Heb jij een idee voor een IT gerelateerd bedrijf? Neem dan zeker even contact met ons op.

Standaard of maatwerk software

In-house development team

Zodra IT voor jouw bedrijf onmisbaar is, heb je programmeurs nodig. Die kan je extern inhuren, maar op de lange termijn lopen de kosten dan flink op. Daarom helpen wij jou met het opzetten van een in-house development team.


Dion Duimel

Meer weten?

Neem contact op met Dion.

06 44 81 04 61 [email protected]