De Raad van Advies

Sinds dit jaar, 2017, heeft DUODEKA een Raad van Advies ingesteld. Zij zijn er om ons te prikkelen, confronteren, inspireren en adviseren wanneer dat nodig is. De adviesraad bestaat uit drie heren die enorm ervaren en gedreven zijn in ondernemerschap. Hier onder stellen we ze aan u voor.

Geert Duysters

Geert is hoogleraar ondernemerschap op de Universiteit van Tilburg, en is lid sinds Q2 2017.

“Als hoogleraar ondernemerschap zie ik veel bedrijven. Zeer weinig bedrijven maakten echter zoveel indruk als DUODEKA. Vanaf mijn eerste kennismaking ben ik onder de indruk van de dynamiek, professionaliteit en drive van deze jonge, maar ervaren ondernemers. De innovatieve producten zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en het bedrijf is uitzonderlijk klantgericht.”

Geert Duysters

Hanks Donkers

Hans is founder en CEO van zijn bedrijf Concapps, en is lid sinds Q2 2017.

“Ik heb de mensen van DUODEKA leren kennen als kundige IT professionals met de bijzondere gave om business met IT te verbinden waarbij deze heren kennis hebben van zeer moderne technologie. Doordat dit “jonge” specialisten zijn, zijn zij als geen ander in staat om met een frisse blik te kijken naar problemen en oplossingen. Als een organisatie op zoek is naar snelheid, innovatie en een andere kijk, dan kan ik DUODEKA zeker aanraden.”

Hans Donkers Raad van Advies

Henk van Gils

Henk is werkzaam voor zijn eigen bedrijf Topdirection als organisatie en HR expert, en is lid van onze Raad van Advies sinds Q3 2017.

Henk van Gils

Het samenstellen van een dergelijke adviesraad zal zonder twijfel een positief impact hebben op onze alledaagse bedrijfsvoering, maar ook zeker op onze toekomst plannen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat deze heren de tijd en moeite nemen om een stel onze ondernemers te helpen op de weg naar succes.

Daan Schoofs

Kom je langs voor een kop koffie?