360-graden photobooth Red Panda

RedPanda heeft DUODEKA benaderd voor de ontwikkeling van een interface voor een nieuwe 360-graden photobooth. De photobooth zal worden ingezet op evenementen. Bezoekers kunnen plaatsnemen voor een greenscreen en gave 360-graden foto’s maken met een achtergrond naar keuze. Het proces van het maken en mailen van foto’s is geautomatiseerd, er is een online platform ontwikkeld en het proces is geoptimaliseerd wat betreft gebruiksvriendelijkheid.

RedPandaVR Photobooth maatwerk software DUODEKA

Breda en Tilburg vinden elkaar

RedPanda is een startup die is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve Virtual Reality, Augmented Reality en online video concepten. De experts van RedPanda helpen jou om van jouw project een succes te maken. Voor de ontwikkeling van een interface voor een nieuwe 360-graden photobooth zocht RedPanda een strategische IT partner die snel kan ontwikkelen en goed kan meedenken om gedurende het proces het product te optimaliseren. DUODEKA is op bezoek gegaan bij RedPanda in Breda. Uit een brainstorm bleek dat de grootste behoeftes lagen bij het automatiseren van het maken en mailen van foto’s gedurende een evenement én het ontwikkelen van een klantvriendelijke interface.

Ontwikkeling Online Platform

De ontwikkelde interface werkt samen met de 360-graden camera die in de photobooth staat. Met één druk op de knop maakt de camera een foto waar automatisch verschillende achtergronden op worden toegepast. Op een groot touchscreen kunnen de bezoekers de foto’s in 360 graden bekijken door te swipen en zoomen. De leukste foto’s kunnen worden uitgekozen en worden vervolgens gemaild naar de bezoeker.

De toekomst

Het platform kan op dit moment bestempeld worden als eerste versie. De komende tijd staan er een aantal evenementen op de planning waar de software uitvoerig getest zal worden. Vanaf daar gaan we aan de hand van de wensen van RedPanda de photobooth optimaliseren.

Resultaten voor RedPanda met de ontwikkeling van de interface en het online platform:

  • Online platform om evenementen te plannen
  • Klantvriendelijke interface voor bezoekers om foto’s te bekijken en door te mailen
  • Robuust fundament om het product door te ontwikkelen

Overige Cases

Daan Schoofs

Meer weten?

Neem contact op met Daan.

06 53 58 69 00 [email protected]