Backbone Works

Backbone Works is de jongste onderneming binnen de DUODEKA coöperatie. Sinds 2017 is het idee ontstaan om een community van freelance IT professionals op te starten. Hiermee biedden wij developers de kans om verder opgeleid te worden om vervolgens bij 1 van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan met de meest gave, complexe en uitdagende opdrachten.

De Freelance community voor IT-ers met een focus op complexe en uitdagende opdrachten.
Onze developers lossen niet alleen technische problemen op, maar dragen ook bij aan het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zij zijn in staat om kritische vragen te stellen en je aan het denken te zetten.

Join de community!
Voor de matching van IT professionals aan projecten werken wij in een team van ondernemende developers met samen al meer dan 150 jaar ervaring. Hoe gaaf is dat! Je werkt voor én met (alleen maar) developers.

Gave opdrachten
De next gen developers wordt niet gemotiveerd door geld, want dat kan overal wel verdiend worden. Jij wilt werken aan gave cases & complexe puzzels. Dat is het vertrekpunt van Backbone Works.

Skills & Knowledge
Ben jij in staat om bedrijfs-processen te interpreteren, klantbehoeften te vertalen en leiding te geven? Leer het allemaal in onze opleiding zodat jij in de gaafste projecten het verschil kan maken.

Kosten opleiding
Geheel gratis! Wij financieren jouw opleiding. Als je daarna voor minimaal 1 jaar member blijft hoef je niks terug te betalen. Wel verwachten we van jou dat jij na je opleiding tijd investeert in nieuwe community members.

Neem een kijkje op www.backboneworks.nl